Millenaar Adviesgroep ondertekent contract MeerMatch

29 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP- Millenaar Adviesgroep heeft de overeenkomst met MeerMatch getekend voor deelname aan het virtuele kennisplatform voor ondernemend Haarlemmermeer. Namens de Hoofddorpse financieel adviseurs waren het directeur Mieke Millenaar (links midden) en financieel adviseur Erik Gillissen (rechts midden) die het contract met bestuursleden Roel de Jong (links) en Sandra Zuiderduin (rechts) van stichting MeerMatch ondertekenden.

De stichting is momenteel druk bezig met het benaderen van bedrijven (de experts), ondernemers (de ervaringsdeskundigen) en kennispartners (zoals ondernemersverenigingen en Kamer van Koophandel) die de vragen van ondernemers straks via de website zullen beantwoorden. Als één van de expertpartners zal de jarenlange ervaren Millenaar Adviesgroep de rubriek verzekeringen en pensioenen voor haar rekening nemen.

De planning is dat MeerMatch haar nieuwe website op 23 november 2012 tijdens de beurs Ontmoet HLMRMeer gaat lanceren. Naast een presentatie over het Haarlemmermeerse platform en de werking ervan, wordt het online proces door middel van een adviesplein met haar partners en panelleden in 'real time' gevisualiseerd.

Meer informatie: www.meermatch.nl (tijdelijk).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie