Derde speelronde squasheredivisie

29 oktober 2012 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - 'MeerSquashDirect moet het vanavond opnemen tegen KEAN Flevoparq Dornten in de SBN-Eredivisie. In Hoofddorp gaat 'MeerSquashDirect, de nummer drie van de ranglijst, de strijd aan met KEAN Flevoparq Dronten, dat vijfde staat. Op papier kunnen alle drie de duels beide kanten opvallen, waardoor spanning gegarandeerd is. Hetzelfde geldt voor de wedstrijden in Utrecht, waar AA Drink / All Inn Squash koploper Van Cleef Productions Victoria Rotterdam ontvangt. Met de Engelse wereldtopper Adrian Grant in de gelederen is de thuisploeg favoriet op plek één, maar op de overige twee posities zijn de bezoekers volgens insiders weer licht in het voordeel.

Ook bij het derde duel dat vanavond gespeeld wordt, die in Hengelo tussen Esrein '25 en NLcom ICT Solutions / Squash Maastricht, is van te voren niet uit te maken wie er met de zege aan de haal gaat. Esrein '25 speelde tot dusver slechts een wedstrijd en won deze overtuigend, maar ook de Limburgers staan er met achttien punten uit twee duels goed voor.

Doordat de SBN-Eredivisie dit seizoen uit zeven teams bestaat, is er iedere speelronde een team vrij. Dit keer is dat grootmacht Rabobank / HSRC De Diepput dat na twee wedstrijden met slechts zes punten verrassend onderaan staat in de hoogste divisie van het Nederlandse squash.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie