Winnaar 'Premier gezocht' komt naar Levend Evangelie Gemeente

29 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

AALSMEERDERBRUG - Gor Khatchikyan, winnaar van het tv-programma 'Premier gezocht', komt zondag 4 november naar de Baan7 jongerendienst. Belangstellenden zijn vanaf 19 uur welkom in de Levend Evangelie Gemeente aan de Kruisweg 55 in Aalsmeerderbrug.

Gor Khatchikyan is 25 jaar oud en komt uit Armenië. Op dit moment studeert hij geneeskunde en is tevens een veelgevraagd spreker. Khatchikyan heeft zich laten kennen als inspirerende persoonlijkheid en spreekt vol enthousiasme over hoe God zijn leven veranderd heeft. Onlangs deed hij mee met het VPRO-programma 'Premier Gezocht', waarin jong politiek talent werd gezocht. Op 18 oktober won hij overtuigend de finale. Tijdens de debatten sprak hij vrijmoedig over zijn geloof.

BAAN7 wordt iedere eerste zondag van de maand gehouden. Het is een eigentijdse jongerendienst waar honderden jongeren van 13-20 jaar bij elkaar komen om God te aanbidden en te luisteren naar een goede boodschap. Daarbij maakt het niet uit of iemand naar een kerk gaat en zo, naar welke. Tijdens de dienst treedt een jongerenband op en zijn er diverse sprekers. Na afloop is er altijd een after-party.

Zie www.leg.nl of www.baan7.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie