PvdA Noord-Holland brengt werkbezoek aan Haarlemmermeer

29 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De Statenfractie van de PvdA Noord-Holland brengt vrijdag 2 november een werkbezoek aan de Haarlemmermeer. De sociaal-democraten maken onder meer een bustocht langs de Westflank en Park21.

Het werkbezoek is met name bedoeld om meer inzicht te krijgen in de plannen voor de Westflank en Park21. Het Nieuw-Vennepse PvdA-Statenlid Gohdar Massom heeft kort geleden vragen gesteld aan het college van Gedeputeerde Staten over het besluit van de gemeente Haarlemmermeer de medewerking aan de ontwikkeling van de Westflank stop te zetten.

Het werkbezoek begint om 9.30 uur op landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek. Daar vertrekt om 10 uur een bus die de Statenleden langs de genoemde gebieden voert. Fractievoorzitter Tom Horn en raadslid Chris Vonk van de lokale PvdA-fractie geven tijdens de bustocht uitleg over de plannen.

De delegatie keert om 12.30 uur terug naar De Olmenhorst, waar een presentatie wordt gegeven door PvdA-wethouder Jeroen Nobel van onder meer Financiën,Wonen, Groen en Recreatie over de stand van zaken met betrekking tot de Westflank en het hoogheemraadschap Rijnland over de geplande seizoens- en piekberging in het gebied. Het werkbezoek wordt 14.30 uur afgesloten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie