OntmoetHRLMeer 2012 hét netwerkevent voor zakelijk Haarlemmermeer

30 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Wethouder Arthur van Dijk opent vrijdag 23 november het nieuwe digitale adviesplein MeerMatch. Hij doet dat tijdens OntmoetHRLMeer, een netwerkevent voor zakelijk Haarlemmermeer en waar ondernemers gericht in contact kunnen komen met aansprekende bedrijven uit Haarlemmermeer en directe omgeving.

Maar de eendaagse beurs biedt nog meer. Want naast de beursvloer is er in de ochtend een inspirerend seminar en in de middag verzorgt Henk Jan Smits de een workshop 'Vind de X Factor van je bedrijf'. In de namiddag ontmoet iedereen elkaar tijdens de netwerkborrel.

De beurs zelf is bestemd voor alle bedrijven en ZZP'ers die te maken hebben met het inkopen of inhuren van - bijvoorbeeld - het gebied van accountancy, automotive, software, licht en geluid, kantoorruimte, makelaardij, catering, personeel en telefonie.

OntmoetHRLMeer vindt plaats in de Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Goed te bereiken met de auto (veel eigen parkeerplaatsen voor de deur) en openbaar vervoer(R-Net).

Het ochtendseminar is van 9.30 tot 11.30 uur. De beursvloer is geopend van 11 tot ongeveer 17.30 uur met aansluitend tot 20 uur er de netwerkborrel op het centrale plein.

De organisatie van de beurs is in handen van BrancheContact, winnaar van de Gouden Giraffe voor het 'Beste beursconcept van Nederland', het nu toegepaste beursconcept. "Op deze beurs ontmoeten ondernemers heel gericht bedrijven uit Haarlemmermeer. Ze kunnen zelfs via de website een afspraak maken met een standhouder", aldus de organisatoren. "Dit is echt een heel uniek, kort maar krachtig, concept."

Voor meer informatie, ook voor deelnamekosten, zie www.branchecontact.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie