SCW houdt Ouderkerk op 1-1

17 november 2012 om 00:00 Sport

RIJSENHOUT - Op de vraag wie er blijer was met het resultaat, SCW of het Ouderkerk van de vorige SCW trainer Hans Verhoogt, antwoordde Lex van der Horst zonder enige aarzeling: 'Wij. Zeker op basis van de tweede helft. We begonnen uitstekend aan de wedstrijd en ik vond Ouderkerk misschien zelfs een beetje slap. Na een hoge voorzet van RobbertJan Starink kopte Thimo den Edel de bal terug op Jeff de Vilder die 1-0 scoorde. Bij een verschrikkelijk grote kans voor Jeff de Vilder op 2-0 lobde hij naast en Ouderkerk kwam beter in de wedstrijd.

Na onnodig balverlies profiteerde de topscorer van Ouderkerk heel beheerst door de gelijkmaker achter Jeroen Pathuis te schieten. Voor rust was SCW de bovenliggende partij, na rust deelde Ouderkerk de lakens uit. Dat kwam ook doordat een aantal van onze jongens die net terug zijn van een blessure moe begonnen te worden, het zware veld eiste zijn tol. Twee ploegen bleven volop voor de winst spelen. Jeroen Pathuis keepte een prima wedstrijd en Robin Helder kreeg ook zijn mogelijkheden. Het bleef 1-1 in dit enerverende gevecht waarbij het publiek de winnaar was."