Pancratius verdient niet te verliezen

18 november 2012 om 00:00 Sport

BADHOEVEDORP - Ton Pronk heeft het uitstekend naar zijn zin bij Pancratius. "Een realistische, mooie club. En als ik zie hoe wij met een team dat gemiddeld zeven, acht jaar jonger is dan de tegenstander na rust op zoek gaan naar de gelijkmaker en die ook vinden, dan vind ik dat een groot compliment waard.

Heel zuur was het dat we schlemielig de 1-2 tegen kregen en vijf minuten daarna de 1-3 in eigen doel koppen. Edinho Lith kopte daarna de 2-3 binnen en diep in blessuretijd viel niet de 3-3 maar de 2-4 van Zeeburgia. Voor rust kwam Zeeburgia in de tiende minuut op 0-1 uit een corner die te gemakkelijk kon worden ingekopt. Nick van Teeffelen stopte een strafschop en wij creëerden voor rust al drie of vier goede mogelijkheden op 1-1.

Na rust gingen we zoals ik al zei op zoek naar de gelijkmaker en in de 75e minuut schoot Tony Schreurs uit een fantastische vrije trap raak. Toen geloofden we er ook in dat we Zeeburgia konden verslaan maar in een heel hectische rare tien minuten kwamen we met 1-3 achter te staan. Ik denk dat het publiek weer een heel leuke wedstrijd heeft gezien waarin Pancratius wellicht minder beloond is voor de goede prestatie dan verdiend was."