Twee eerste plekken voor damesteams Bato/Pax Gymnastics

19 november 2012 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Tijdens de clubteamwedstrijden van de regio Noord-Holland hebben beide damesteams van Bato/Pax Gymnastics afgelopen weekend een eerste plek behaald. Het was de eerste keer dat de turndames uitkwamen onder de nieuwe naam en in een nieuwe outfit. Het junioren/seniorenteam liet de concurrenten in de eerste en tweede divisie ver achter zich met een puntentotaal van 137,500. Bijna 11 punten meer dan het team van Hercules Beemster dat op de tweede plek eindigde.

De dames Lara Waasdorp, Chantal Peper, Rosan Hansen, Loes Verbrugge en Aimée Goudsmit waren op alle vier de toestellen superieur. Vooral op sprong en balk kwam de concurrentie niet in de buurt van de scores van de Bato/Paxdames.

De meiden uit het jeugdteam hadden meer van de concurrentie te verduren. Nikita Janssen, Kirsten Oskamp, Ilse Stoovelaar, Juan Dijkstra en Sharayla Flissinger wisten vooral op vloer de grootste voorsprong te behalen.

Aankomend weekend komen de dames van de eerste en tweede divisie uit tijdens de landelijke kwalificatiewedstrijden voor het bondskampioenschap teams.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie