Starnight Zwanenburg: 85-jarige wint cadeaubon voor tattoo

20 november 2012 om 00:00 Ondernemend

ZWANENBURG - De trekking vrijdagavond tijdens Starnight GroenRijk zorgde voor veel hilariteit; het zal je als 85-jarige maar gebeuren dat je een cadeaubon van 100 euro wint om een tattoo te laten zetten.

De trekking van de loterij was een van de vele hoogtepunten van Starnight waarvoor ook dit jaar weer een massale belangstelling bestond. Het was vaak voetje voor voetje voortschuifelen door het tuincentrum waar bij ruim 30 kramen winkeliers hun specialiteiten aanprezen. Er was bij hen veel te proeven. Net als buiten in de grote tent waar een barbecue-team voor de heerlijkste gerechten zorgde. Hier trad ook zanger van eigen bodem Armand Fuchs op en hij wist menigeen tot een dansje te verleiden.

Er is nog een aantal prijzen van de loterij niet afgehaald. Waaronder de reischeque van 450 euro en een barbecue. Bij de kassa van het tuincentrum kan men nazien op welk lootje een prijs is gevallen. Binnenkort wordt de lijst met nummers ook op de site www.groenrijkzwanenburg.nl vermeld.

,,Al met al een heel geslaagde avond waar nog lang over zal worden gesproken'', zegt mede-organisator Daniëlle Oedekerk die nog meer goed nieuws heeft: ,,Woensdag 19 december is het weer feest want dan wordt van 18.30 tot 21.30 uur de jaarlijkse overdekte kerstmarkt gehouden.''

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie