Zing mee voor de Voedselbank

5 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - De Rotaryclub Haarlemmermeer van 185 organiseert voor zondag 16 december van 17 tot 18.30 uur een familiebijeenkomst in kerstsfeer voor het hele gezin. Onder de titel: ,,Zing mee voor de Voedselbank'' wordt getracht zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken om voedsel mee te nemen voor de Voedselbank in Haarlemmermeer.

Het evenement vindt plaats in Pier K aan het Harmonieplein 2 te Nieuw-Vennep. Het is een gratis evenement waarmee bezoekers entree betalen met meegenomen voedsel. Het feestelijke programma voor de aanwezigen wordt ingevuld met diverse muzikale optredens van Nosta Canta (een kamerkoor met 20 leden), Trio Grande (Jazz) en Fellows Big Band (20 leden). De muzikale leiding is in handen van Alex de Leeuw (oprichter Meer Jazz).

Waarmee kunt u zeker gratis naar binnen kunt zijn onder meer roomboter, kaas, ragout, kerstbrood, eieren, Coca Cola /Pepsi, houdbare melk, suiker, gemalen koffie, thee, zonnebloemolie, visconserven, braadboter, rijst, wasmiddel, afwasmiddel en tandpasta.

Voor meer informatie: www.voedselbankhaarlemmermeer.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie