Kleine zelfstandigen krijgen eigen vereniging: ZP-NET

29 november 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Na meer dan een jaar voorbereidingen vindt op donderdag 29 november de eerste officiële bijeenkomst plaats van ZP-NET Hoofddorp. ZP-NET Hoofddorp is een vereniging voor kleine zelfstandigen die zich inzet om de positie van zelfstandigen in Hoofddorp te verbeteren en de economie in de wijk te stimuleren.

Het initiatief is voortgekomen uit een gezamenlijk project van Ymere en de Rabobank. Vervolgens is een aantal enthousiaste ondernemers aan de slag gegaan, met als resultaat de oprichting van ZP-NET Hoofddorp. De officiële aftrap is in het bedrijfsverzamelgebouw ‘De Burgemeester’.

Alle kleine zelfstandigen die wonen en werken in Hoofddorp zijn donderdag 29 november van 19.30 tot 22 uur welkom. Tijdens de bijeenkomst zijn er toespraken en geeft Ronald Schenk een presentatie over de ups and downs van het kleine zelfstandigen bestaan. Dezelfde avond presenteert ZP-NET Hoofddorp zichzelf.

ZP-NET Hoofddorp biedt, zo laat secretaris Ineke de Moor weten, Hoofddorpse ondernemers de mogelijkheid andere ondernemers in hun eigen wijk te leren kennen. “Kennis over allerlei vakgebieden komt zo bij elkaar en er ontstaan talloze mogelijkheden om samen te werken en elkaar te helpen groeien. Tijdens onze tweewekelijkse bijeenkomsten worden presentaties en workshops gegeven die aansluiten bij de interesses van kleine zelfstandigen.” Zelfstandige ondernemers uit Hoofddorp kunnen zich gratis aanmelden via www.zp-nethoofddorp.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie