Melancholia Filmhuis Pier K

29 november 2012 om 00:00 Cultuur

NIEUW-VENNEP - Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep draait op vrijdagavond 7 december om 20 uur de drama/sciencefictionfilm Melancholia (2011). Een kaartje kost € 8,00 inclusief een drankje in de pauze. Deze film is geregisseerd door de Deense filmmaker Lars von Trier met zeer sterk geacteerde hoofdrollen voor Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg en Kiefer Sutherland. De prachtig romantisch vormgegeven film vertelt het verhaal van een groep mensen die moet zien om te gaan met het naderende einde van de aarde, maar in werkelijkheid gaat de film eigenlijk over depressies.

Justine en Michael vieren hun bruiloft in het huis van haar zus Claire. Justine doet haar best om van de feestelijkheden te genieten, maar het gaat niet. Ze lijdt, zo blijkt, aan een depressie. Claire, een toonbeeld van stabiliteit, is de enige die Justine enigszins begrijpt. Ondertussen beweegt de planeet Melancholia zich richting aarde en worden de twee zussen geconfronteerd met het snel naderende einde van de wereld.

Kaartjes zijn te reserveren via info@pier-k.nl, 023 566 95 65 (werkdagen) of zijn te koop op de avond zelf. Betalen uitsluitend met pin.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie