'Parkeerterrein bij NS-station Hoofddorp modderpoel'

30 november 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Het tijdelijke parkeerterrein bij het NS-station in Hoofddorp is veranderd in een modderpoel. Als je net je schoenen hebt gepoetst om naar een belangrijke bijeenkomst te gaan, loop je de kans met smerig schoeisel de trein in te moeten. VVD-raadslid Adam Elzakalai vroeg het college donderdagavond tijdens de Vragensessie om actie.

Hoewel wethouder Michel Bezuijen van Mobiliteit niet bestreed dat het erg vervelend is als je met je netste schoenen in de modder stapt, was hij toch niet van plan om in actie te komen. Volgens hem gaat het hier om een tijdelijke parkeerplaats en is het simpelweg wachten op het nieuwe P+R-terrein dat in aanleg is.

Elzakalai gaf zich niet zo gauw gewonnen en opperde of er dan geen zand of snippers kunnen worden gestrooid op de meest drassige delen van het parkeerterrein. Maar zelfs dat vond de wethouder zonde van het geld en de moeite. Hij is in afwachting van de vorst, want dan kunnen automobilisten volgens hem weer gewoon lopen over het parkeerterrein.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie