Wilko Terwijn raast door het afgelopen jaar heen

30 november 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Al jaren maakt Wilko Terwijn met zijn solovoorstellingen, als lid van Night of Comedy en als artistiek leider van het Comedy Café Amsterdam, de Nederlandse podia onveilig. Wilko Terwijn is op zaterdag 15 december te zien in Het Oude Raadhuis, aanvang 20.30 uur.

Zijn voorstellingen zijn nooit hetzelfde en altijd doorspekt met de laatste gebeurtenissen en geïmproviseerde hersenspinsels. Wilko is een stand-up purist, die iedere avond zijn programma herontdekt. En in welke vorm komen deze kwaliteiten beter tot hun recht dan in een Oudejaarsprogramma? Hoog tijd voor 'De oudejaars stand-up 2012'!

Wilko Terwijn kreeg na de 'Eindejaars 2010' bij BNN de smaak weer te pakken en komt dit jaar met 'De oudejaars stand-up 2012'. In de vlotte stijl die zo kenmerkend is voor stand-up comedy raast hij door het afgelopen jaar heen. De Olympische Spelen worden door een ringetje gehaald, Wilders geknipt en Rutte geschoren, het EK Voetbal wordt getackeld en de Amerikaanse verkiezingsrace afgevlagd. De Maya's hebben het al voorspeld. 2012 is een heel speciaal jaar en eindigt met een enorme klapper.

Wilko Terwijn was eerder in Het Oude Raadhuis te zien met zijn voorstellingen 'Superantiheld' (2009), 'Enig in zijn soort' (2009, 2010) en 'Guerrilla' (2011). De pers over Terwijn: "Terwijn veegt de vloer aan met met de veronderstelling dat Stand-up Comedy alleen maar lichtvoetig vermaak zou zijn." (Alexander Nijeboer, De Cabaret en Comedy Gids).

Het Oude Raadhuis

Zaterdag 15 december - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie