DSOV laat het afweten

2 december 2012 om 00:00 Sport

VIJFHUIZEN - Dave Lange wond er geen doekjes om en schetste de prestatie van zijn team als initiatiefloos en inspiratieloos. "En dat terwijl ik een fantastische bank tot mijn beschikking had. Dan verwacht je dat de basiself het vertrouwen waar wil maken. Maar we moesten er vanaf de zijkant veel teveel aan trekken.

De eerste tien minuten waren voor VVH Velserbroek, daarna had DSOV een kwartier de overhand. Uit een corner van Tyrone Carolina kopte Bianco Carolina bij de eerste paal de 0-1 binnen. Maar in dezelfde minuut kwam VVH Velserbroek alweer langzij na een onoplettendheid. Dat is natuurlijk doodzonde van alle energie die je hebt gestopt in het bewerkstelligen van die 0-1 voorsprong. Achterin zat er vandaag veel te weinig lijn en overtuiging in, voorin zag ik te weinig beweging.

Na rust leidde miscommunicatie bij DSOV tot een vrije trap van VVH Velserbroek die ook nog eens feilloos in de kruising werd geschoten. Met nog twintig, vijfentwintig minuten te spelen gingen we er nog wel tegenaan om de gelijkmaker te forceren. Maar het spreekt natuurlijk boekdelen als je moet vaststellen dat Rick Gladon, die al vele weken ontbreekt, nog steeds onze topscorer is. We missen een killer.

Kansen voor Appie Ben Salah en Tyrone Carolina leverden niet de gelijkmaker op. Ik verwacht de komende week veel scherpte op de training. In de laatste wedstrijd voor de winterstop komen we niet meer in aanmerking voor de eerste periode, maar tegen Spaarnwoude verwacht ik wel weer een team dat voor elkaar wil voetballen. En niet als het even iets minder gaat met het vingertje gaat wijzen. Ik wil meer acceptatie zien en de bereidheid als team te werken voor een positief resultaat."