Demodag SV Pax: De show gaat beginnen

3 december 2012 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - SV Pax Haarlemmermeer organiseert op zaterdag 8 december de jaarlijkse Demodag in Sportplaza Het Spectrum in Hoofddorp. Het thema is dit keer 'De show gaat beginnen'. Bijna 1000 jeugdleden van de vereniging laten tijdens uiteenlopende demo's zien wat zij kunnen.

De Demodag kent vier verschillende voorstellingen met ieder een eigen programma. Alle groepen hebben hun demo op een eigen originele manier mogen invullen. Zo staan nummers als Dance Sensation, Circusshow, De nieuwe toppers en les Cascadeurs op het programma. Al weken hebben de deelnemers tijdens de reguliere trainingen hun nummer geoefend. De Demodag is de finale waar ze reikhalzend naar uitkijken.

De voorstellingen beginnen om 9, 11.30, 13.40 en 16.15 uur en duren ongeveer een uur en twintig minuten. In elke voorstelling is een mix te zien van kleutergym, meisjesturnen, jongensturnen, ritmische gymnastiek en streetdance. De Topsportselecties Turnen Heren,Turnen Dames en Ritmische Gymnastiek geven in de 4e voorstelling een demonstratie.

Kaartjes zijn op de dag zelf te koop bij de ingang van Het Spectrum, Assumburg 1, Hoofddorp voor € 3,50. De Demodag zou niet georganiseerd kunnen worden zonder een groot aantal vrijwilligers en sponsors.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie