Gers Pardoel treed op in Duycker

6 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP- Gers Pardoel staat vrijdag 7 december in de grote zaal van Podium Duycker. In het afgelopen jaar scoorde Gers hit nat hit met nummers als 'Ik neem je mee' en zijn huidige hit 'Liever dan Lief'. Onlangs sleepte hij al twee 3FM awards binnen en hij gaat verder als een speer. Met zijn strakke rijmschema's, fijne flow, ongekend enthousiasme en aanstekelijke melodieën laat hij volle zalen uit zijn voegen barsten. Één springende, zwetende, zingende en vooral vrolijke massa. Één ding is zeker, hij neemt je mee en je gaat met meer energie weg dan dat je mee kwam!

De lancering van de Gers Pardoels carrière begon met zijn bijdrage aan Broodje Bakpao van The Opposites. Nu, twee jaar later, is hij getekend bij Nederlands grootste hiphoplabel TopNotch. Zijn debuutalbum 'Deze wereld is van jou', die in oktober van 2011 verscheen, gooit hoge ogen bij de luisteraars. Hij is momenteel ook in de race als finalist voor de 100% awards. Het ziet er dus naar uit dat Gers een lange glansrijke carrière in de muziekindustrie te wachten staat.

Gers had geen groot aangeboren talent voor het maken van hiphop, maar met zijn doorzettingsvermogen en toewijding was hij ervan overtuigd dat hij het kon maken in de hiphop-wereld. Hij ontmoete de Rotterdamse rapper Postman, deze werd uiteindelijk de mentor van Gers. Postman bedacht de naam Gers, wat in het Rotterdams 'Vet' en 'cool' betekend. Toen hij zijn muziek aan Steffan Haars, de regisseur van New Kids, liet horen ontstond het idee voor zijn eerste hit 'Broodje Bakpao'. Dit was de aftrap voor zijn hiphopcarrière

De support act is niemand minder dan Ronnie Flex. Hij werkt samen met artiesten als Yellow Claw, Mr. Polska en Boaz. Je kent hem van nummers als 'Nooit meer slapen', 'Het Allermooiste Feestje' en 'Soldaatje'. Ronnie Flex timmert hard aan de weg: hij is genomineerd voor de State Award 'Rookie of the Year' en stond in de finale van de 'Grote Prijs van Nederland'. Momenteel is hij bezig met eigen materiaal. Al met al dus een waardige support voor Gers Pardoel!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie