Winst van ZPCH heren op zomaar een dinsdag

5 december 2012 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Op een afwijkende dag en in een klein zwembad speelde de waterpoloërs van ZPCH afgelopen dinsdagavond om 20.00 uur tegen De Reuring. Dit na een 1 minuut stilte voor de wedstrijd, op verzoek van de KNZB, uit nagedachtenis aan de maandag overleden voetbalgrensrechter.

Daarna was het omschakelen naar de wedstrijd. Dat liep de eerste wedstrijd voor de mannen uit Hoofddorp nogal moeizaam. Door een aantal individuele fouten in de aanval kregen de tegenstanders de gelegenheid om drie keer op voorsprong te komen. Gelukkig konden de spelers van ZPCH wel bijblijven door een paar belangrijke doelpunten van Patrick Schuijt en Dane Guerard.

Halverwege de wedstrijd was het 5-5. Vanaf dat moment was ZPCH heer en meester in het bad en liep in hoog tempo uit naar een 5-11 voorsprong. Deze voorsprong werd de laatste periode goed geconsolideerd tot een eind uitslag van 8-13. Met zes doelpunten was Norbert Wijngaarden topscoorder van de wedstrijd met Martijn Versteeg als goede tweede met drie doelpunten.

De ploeg uit Noord Scharwoude heeft geprobeerd met hard spel de wedstrijd naar zich toe te trekken, dus de jonge lichte spelers bij de Hoofddorpers hadden het zwaar. Maar ze hielden hun hoofd koel en gewoon lekker blijven spelen loont dus uiteindelijk.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie