Lachend het jaar uit met Sjaak Bral

6 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - 2012 voelt….als een cruiseschip op de klippen. Chaos overheerst in de hoofden en harten. De enige Nederlanders die het overzicht nog hebben, zijn astronaut André Kuipers en Sjaak Bral. Alleen hoeft Sjaak de ruimte niet in om te zien wat er mis ging dit jaar. Met 'Vaarwel 2012!' is hij te zien in de grote zaal van De Meerse op donderdag 27 december om 20.15 uur.

'Vaarwel 2012': een heerlijke avond vol herkenning, de gulle lach en hier en daar een traan. Kortom, een oudejaarsvoorstelling op zijn best, van de man die al zestien jaar laat zien dat er maar één oudejaarsconference is die u niet mag missen: die van hemzelf.

Cabaretier/columnist/schrijver Sjaak Bral is een geboren en getogen Hagenees. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker: een improvisatietalent dat zich in veel disciplines uitbundig manifesteert. Of, zoals hij zelf zegt: 'Niets menselijks is mij vreemd'. Sjaak Bral begint zijn carrière in 1992, na een turbulent optreden in het Veronica-programma RUR en een spraakmakend interview in het radioprogramma 'De Avondspits'. Al snel blijken zijn talent en humor perfect in het theater te passen, waar Sjaak binnen twee jaar een succesvol stand-up comedian wordt. Het podium is de plek waar hij zich voor het eerst in zijn leven op zijn plaats voelt. Na zeven reguliere theaterprogramma's en elf oudejaarsconferences is inmiddels overduidelijk dat het publiek hem omarmt.

Zowel in 2007, 2010 en 2011 was de oudejaarsvoorstelling van Sjaak Bral te zien in De Meerse. De pers schreef over Sjaak Bral: "Sjaak Bral combineert stand-up comedy met kritisch en ontroerend cabaret. Hij hanteert de lachspiegel, maar wie goed kijkt ziet een wrang beeld." (Algemeen Dagblad).

De Meerse grote zaal

Donderdag 27 december - 20:15 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie