AVH krijgt € 14.708 van het Schipholfonds

6 december 2012 om 00:00 Nieuws

SCHIPHOL - Het Schipholfonds heeft vandaag een bedrag van € 108.805 geschonken aan 19 instellingen en organisaties op het gebied van fysiek bewegen in de omgeving van Schiphol. Atletiek Vereniging Haarlemmermeer (AVH) heeft een hoge donaties gekregen van € 14.708.

AVH hoopt betere jeugdatleten te kunnen aantrekken, maar ook meer jeugd te stimuleren om te gaan sporten. Met deze donatie kan de gewenste elektronische tijdwaarneming, die van groot belang is bij wedstrijden, worden aangeschaft.

Ook drie andere verenigingen uit Haarlemmermeer hebben een donatie gekregen. Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks heeft een bedrag € 950 gekregen. Ruitervereniging De Meerse Ruiters uit Nieuw-Vennep een donatie van € 1.500 en Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) kreeg € 9.745.

Het Schipholfonds steunt sinds het begin van 2012 projecten die als thema 'fysiek bewegen' hebben. Het bestuur van het fonds en de directie van Schiphol Group hebben voor dit thema gekozen omdat activiteiten die sporten en bewegen stimuleren, bij uitstek mensen verbinden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie