Jeugdland bereidt zich met Winterweken voor op Nieuwjaarsfik

8 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENEP - Tijdens de kerstvakantie van maandag 24 december tot zaterdag 5 januari worden op Jeugdland Nieuw-Vennep de Jeugdland Winterweken gehouden. Deze twee weken staan in het teken van warmte en gezelligheid. Alle activiteiten zijn aangepast aan dit thema.

Zo kan de jongere jeugd op maandag 24 december naar een winterverhaal luisteren onder het genot van een kopje chocomel en op donderdag 27 december kunnen zij van een ijsblok iets moois schuren en vijlen. Aan de vogels buiten is ook gedacht met op vrijdag 4 januari een appelhouder maken.

Ter afsluiting van de Winterweken is er op zaterdag 12 januari van 18 tot 20 de jaarlijkse nieuwjaarsfik voor alle ouders en kinderen. Er is een kampvuur, chocomel, koffie en broodjes worst. Voor de kinderen is er een spannend spel, dus: zaklamp mee.

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Jeugdland Nieuw-Vennep is te vinden aan de Getsewoudweg 2 vlakbij de eindhalte van de Zuidtangent 310. Voor meer informatie zie www.jeugdland.net.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie