Startsein voor 'Samenloop voor Hoop'

11 december 2012 om 00:00 Sport

BADHOEVEDORP - Burgemeester Theo Weterings heeft maandagavond op feestelijke wijze het startsein gegeven voor de 'Samenloop voor Hoop' in Badhoevedorp. Het evenement dat wordt ondersteund door het KWF Kankerbestrijding heeft tot doel (ex)kankerpatiënten te steunen en geld in te zamelen voor onderzoek om de ziekte te bestrijden. Het evenement, waar vele Badhoevedorpers en mensen uit de wijde omgeving aan mee doen, vindt plaats op 15 en 16 juni 2013.

In de Karavanserai (Badhoevedorp) waren alle leden van de organisatiecommissie, maar ook diverse sponsors, aanwezig voor het officiele startsein. Sponsor van het eerste uur, Sjaak Quist, overhandigde een check van 2.500 euro als startkapitaal aan Riet Verbeek, de vice-voorzitter en enthousiaste initiator. Tevens was er het eerste wandelteam dat stond te trappelen om zich in te kunnen schrijven. Deelnemer Remco Rijper overhandigde de burgemeester zijn inschrijvingsformulier. In zijn team zit ook een 'survivor', zijn nicht Andrea. Zij heeft de kanker heeft overwonnen.

Voorzitter van de organisatiecommissie, Arthur Oudendijk, hield een verhaal over de achtergrond en wat er allemaal moet gebeuren om het evenement te organiseren. Dat blijkt nog heel veel te zijn! Vrijwilligers die mee willen helpen en andere belangstellenden zijn dan ook van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden via www.badhoevedorp.samenloopvoorhoop.nl

De organisatie hoopt verder dat iedereen de moeite neemt om rond te vertellen dat de 'Samenloop voor Hoop' er weer aankomt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie