Twee kerstdiensten bij Levend Evangelie Gemeente

13 december 2012 om 00:00 Nieuws

AALSMEERDERBRUG - Dit jaar zijn er twee kerstdiensten in de Levend Evangelie Gemeente. Zondag 23 december is er om 19 uur een gezellig familiekerstfeest. Op maandag 24 december wordt er om 21 uur een afwisselende en eigentijdse kerstnachtdienst gehouden. Beide kerstdiensten vinden plaats in de Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55 in Aalsmeerderbrug.

Het familiekerstfeest op 23 december is voor jong en oud. De dienst begint om 19 uur en duurt tot ongeveer 20.15 uur. Kinderen voeren de kerstmusical 'De verjaardag van de Prins' op. Daarnaast zijn er optredens van de dansgroep ArtsFactory en worden er kerstliederen gezongen. Na afloop is er limonade en warme chocolademelk.

Op maandag 24 december is er om 21 uur een eigentijdse kerstnachtdienst met veel zang, dans en muziek. De zaal is helemaal in kerstsfeer aangekleed. Het wordt een avond vol afwisseling met moderne en traditionele kerstliederen, de dansgroep ArtsFactory en de kerstboodschap. Na afloop is er een gezellig samenzijn met sfeervolle kerstmuziek.

Voor meer informatie: www.leg.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie