Mager puntje Pancratius bij Uitgeest

16 december 2012 om 00:00 Sport

BADHOEVEDORP - In de eerste klasse A moest Pancratius naar Uitgeest, op de ranglijst de nummer zeven op bezoek bij de nummer acht. Het verschil bedroeg zes punten zodat er een redelijk gat is tussen het bekende linker rijtje (Pancratius) en het rechter rijtje (Uitgeest). Ton Pronk was begrijpelijkerwijs teleurgesteld dat Pancratius zich tevreden moest stellen met een 1-1 gelijkspel. "Tien minuten voor tijd kwamen we op voorsprong en drie of vier minuten later werd het 1-1 na een vrije trap van vijfentwintig meter die zwaar van richting werd veranderd. Bizar.

Op een redelijk bespeelbaar veld dat wel zwaar was maar waarop geen plassen stonden hadden we een goede controle in de wedstrijd. We hebben keihard geknokt en ik heb een team aan het werk gezien dat helaas alleen niet genoeg rendement heeft gehaald uit de mogelijkheden. We waren niet zuinig genoeg in de eindfase want we hadden echt meer goals kunnen en moeten maken. Na rust heb ik eerst Tony Schreurs en daarna Syrano Morrisson laten invallen. Tony Schreurs bereidde de 0-1 van Syrano voor. Jammer dat het niet genoeg was voor de drie punten."