Vier keer Kerst in de Witte Kerk

17 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - In de witte kerk op de hoek van de Hoofdweg en Venneperweg worden dit jaar vier verschillende diensten op kerstavond en kerstmorgen gehouden. De diensten zijn speciaal voor gezinnen of juist voor mensen die van een klassieke kerstavonddienst houden. Iedereen is van harte welkom.

De serie van vier diensten begint op maandag 24 december. Om 17 en 19 uur beginnen de gezinsdiensten rondom het thema 'Hij is de sleutel'. Tijdens de eerste dienst kunnen kinderen jonger dan 4 jaar, naar de crèche. Na afloop van beide diensten staat warme chocolademelk en koffie klaar op het kerkplein. Voor de kinderen is er een speciale verrassing. De deuren zijn een half uur voor de dienst geopend.

Aan de kerstavonddienst, die om 21.30 uur begint, wordt meegewerkt door het koor Hosanna in Excelsis uit Rijsenhout en Ina Kulk op trompet. Deze traditionele kerstavonddienst wordt geleid door ds. C. van den Berg.

Op eerste kerstdag staan de herders centraal in de dienst. Koperblazers spelen kerstliederen en er is een speciaal programma voor kinderen van de basisschool. Jongere kinderen kunnen naar de oppas. De dienst begint om 9.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om even na te praten onder het genot van koffie of thee.

Zie tevens www.wittekerk.nl en www.fb.com/wittekerk) voor het thuis meeluisteren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie