Telesuper en Van Haaster winnaars Ondernemersprijs 2012

17 december 2012 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - Telesuper.nl/Coop Dekker uit Rijsenhout (categorie 5+ medewerkers) en Van Haaster uit Vijfhuizen (categorie 0-5 medewerkers) zijn de winnaars geworden van de Ondernemersprijs gemeente Haarlemmermeer 2012. De bijbehorende prijzen en oorkonden zijn uitgereikt tijdens het jaarlijkse MeerBusiness KerstGala in het Steigenberger Airport hotel te Schiphol-Oost.

Voor de Ondernemersprijs waren dit jaar twee categorieën. De drie genomineerden die in de grande finale van dit jaar stonden, waren in de categorie 0 tot 5 medewerkers: KEIKO The Performance Company (Hoofddorp), Beijer Creatieve Communicatie (Nieuw-Vennep), Van Haaster (Vijfhuizen). In de categorie meer dan vijf medewerkers waren de genomineerden: Korton (Hoofddorp), Telesuper.nl/Coop Dekker (Rijsenhout) en Lamme Textielbeheer.

Volgens juryvoorzitter Van Dijk staken beide winnaars ver boven alles uit vanwege de heldere visie, innovatieve personeelsbeleid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële situatie, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen. Wethouder Arthur Van Dijk en Burgemeester Theo Weterings hadden de eer om de Grote Oorkonden, de Net Meer Christal-glazen bokaal en de Steigenberger-VIP Kurhaus weekendjes weg aan de winnaars te overhandigen.

Bij de uitreiking waren meer dan 320 directieleden en relaties van MeerBusiness aanwezig voor een avondvullend programma, met onder andere een netwerkborrel, een optreden van goochelaar en illusionist Henk Romeijn en een 5-gangen sterrendiner en muziek.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie