Lionsclub Haarlemmermeer XXY helpt de Voedselbank.

17 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De leden van Lions Club Haarlemmermeer XXY hebben 5 december maar liefst 58 kratten aan voedingsmiddelen ingezameld bij Dirk van den Broek. Daarvan gaan 51 kratten aan voedingsmiddelen naar de voedselbank voor gezinnen, 7 kratten aan voedingsmiddelen gaan naar speciale verjaarsdozen voor kinderen van wie de ouders gebruik maken van de Voedselbank. De gelijktijdig gehouden collecte bij de supermarkt aan het Van Stamplein leverde 425 euro op.

Lions Club Haarlemmermeer XXY realiseert, in samenwerking met Voedselbank Haarlemmermeer, al geruime tijd het project van de Hieperdepiepdoos en de Coolbox. Dit zijn dozen, die bestemd zijn voor de jarige kinderen in Haarlemmermeer, van wie de ouders gebruik maken van de Voedselbank. De inhoud van deze dozen is afgestemd op de leeftijd (hieperdepiepdoos voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, coolbox voor kinderen van 13 tot en met 15 jaar) en het geslacht van het kind. De dozen zijn zodanig samengesteld, dat een kind zijn/haar verjaardag volledig thuis en op school kan vieren, inclusief cadeautje en partijtje. LC Haarlemmermeer zorgt globaal voor 100 dozen per jaar. Het vullen van de dozen kost ongeveer 50 euro per doos.

Voor het continueren van dit project is LC op zoek naar sponsoren, zowel particulieren als bedrijven, die een financiële en/of materiële bijdrage (in de vorm van bijvoorbeeld cadeautjes, stroop en pannenkoekenmeel, taarten) willen leveren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie