Zondagmiddagpodium: Concert in kerstkleuren

17 december 2012 om 00:00 Nieuws

ZWANENBURG - Het Zondagmiddagpodium presenteert op 23 december om 14 uur in cultureel centrum De Olm, Olmenlaan 141, een kleurrijk kerstconcert met het koor 'Zingen voor je Leven'. Zingen geeft troost, steun en kracht. Zingen helpt bij het vinden van een nieuw evenwicht. Het plezier in zingen staat voorop, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

'Zingen voor je Leven' bestaat vijf jaar en is één van de 25 koren onder auspiciën van de Stichting Kanker in Beeld. Op 16 september heeft het koor nog meegewerkt aan het benefietconcert 'Oncofonie' in een uitverkocht Carré.

Het koor, onder leiding van Carole Kroese, brengt een afwisselend programma met liedjes uit de hele wereld. Allemaal 'gekleurd' door Kerst. Bovendien zal de beroemde celliste Maaike Roelofs enkele liederen begeleiden en als soliste iets uit haar eigen repertoire ten gehore brengen. De celliste speelt in diverse orkesten en groepen. Verder zal Elise Blesgraaf, de muziekdocente van het koor, een lied ten gehore brengen. Natuurlijk wordt de samenzang met het publiek niet vergeten. Kerst is van en voor ons allemaal en wat is er heerlijker dan samen zingen!

Het concert duurt twee keer drie kwartier met een half uur pauze. Kaarten à € 4,- inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de Meertaxi te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie