Project Cover, een podium voor lokaal talent

17 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Artquake organiseert op zaterdag 22 december alweer de vierde editie van Project Cover. Dit is een avond vol met muziek van lokale coverbands en singer/songwriters. Bij elke editie komen er weer getalenteerde jongeren uit Haarlemmermeer en omstreken om hun covermuziek aan een volle zaal ten gehore te brengen. De avond bevat een mix tussen verschillende muziekstijlen, rock, pop en andere meezing-klassiekers. Met het kopen van een entreekaartje steunt de bezoeker zijn favoriete artiest van de avond.

De avond wordt gepresenteerd door Abdel Baaddi. Een veelzijdige theatermaker die op een originele manier andere draai wil geven aan muziek, theater en dans. Beatboxen, dans, theater; hij draait er zijn hand niet voor om.

K-square

Laat een rapper vijf verschillende muzikanten uit zijn omgeving bij elkaar brengen, en een band vormen. Het gevolg: K-square. De Hoofddorpse rapper K-Square was toe aan iets nieuws en de jongens die gevraagd waren twijfelden ook geen moment om deel te nemen. Dit resulteerde in een vijfkoppige band, bestaande uit drummer Julian, bassist Nuno, pianist Jelle, gitarist Alexander en vocalist/rapper Kevin. K-square speelt heerlijke funky muziek met persoonlijke rapteksten.

Bart en Mylene

Bart en Mylene kennen elkaar al heel wat jaren. In de tweede klas, had Mylene haar eerste optreden, waarna Bart voorstelde een bandje te beginnen. Dit werd Makeshift, dat eerder dit jaar al op het podium van Project Cover stond. Vanavond spelen ze maar met z'n tweetjes, lekker akoestisch, lekker puur.

Zaterdag 22 december, aanvang is 21 uur. Koop je kaartje via www.artquake.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie