Genomineerden bekend voor HLMRMEER Prijs 2012

18 december 2012 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - De gemeente heeft de drie genomineerden bekend gemaakt voor de HLMRMEER Prijs 2012. Dit is een stimuleringsprijs voor de persoon, organisatie, het evenement of project dat Haarlemmermeer in 2012 op de kaart heeft gezet.

Uit de aanmeldingen heeft wethouder City Marketing, Arthur van Dijk, maandag 17 december een selectie gemaakt. Er is gekeken naar de onderbouwing, het aantal aanmelders voor het initiatief en de bijdrage aan het op de kaart zetten van Haarlemmermeer of de bijdrage voor de samenleving.

De drie genomineerden zijn de organisator van o.a. MeerLive Martin Langeveld, het spectaculaire evenement Mud Masters en het bijzondere project Allerzielen Alom.

Er kan op de genomineerden gestemd worden via citymarketing@haarlemmermeer.nl. Stemmen kan tot vrijdag 28 december. Onder de stemmers worden 2 kaarten voor Mysteryland 2013 verloot.

Op woensdag 2 januari 2013 reikt burgemeester Theo Weterings de HLMRMEER Prijs 2012, een cheque twv 5.000 euro, uit aan de winnaar. Dit is tijdens de nieuwjaarsreceptie van het HOP in het raadhuis. Het bedrag moet in 2013 worden besteed aan een project of evenement in Haarlemmermeer. De genomineerden ontvangen hierover uiterlijk maandag 31 december bericht.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie