Inschrijven voor cursussen bij Pier K

18 december 2012 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - De inschrijving voor een cursus of workshop in het nieuwe jaar bij Pier K in Hoofddorp of Nieuw-Vennep is geopend. Indien de lessen nog niet vol zijn, bestaat de mogelijkheid tot het volgen van een proefles. Het cursusaanbod betreft onder meer zingen, een instrument bespelen, schilderen, creatief schrijven, dansen, toneelspelen, fotograferen, photoshoppen en een eigen website maken.

Les op een instrument of zingen kan al vanaf acht jaar. Muziekles is voor alle leeftijden. Om een indruk te krijgen kan men een keer vrijblijvend in de les komen kijken. Maak daarvoor een afspraak via de Informatiebalie van Pier K. Er zijn diverse orkesten, bands en ensembles waarop kan worden ingeschreven.

Naast muziek heeft Pier K ook een breed scala aan cursussen voor beeldende kunst, dans en theater. Voor de allerkleinsten bezoekers heeft Pier K Muziek op Schoot en dreumes- en peuterdans. Kinderen en jongeren kunnen o.a. een cursus fotografie, toneelspelen en/of hiphop/streetdance volgen. Voor volwassenen is er bijvoorbeeld oriëntatie beeldhouwen, Yoga & Pilates, of Moderne dans en/of klassiek ballet. De meeste cursussen vinden plaats in het gebouw van Pier K in het Cultuurgebouw te Hoofddorp of bij Pier K Nieuw-Vennep maar er wordt ook les gegeven in andere kernen.

Studio Pier K Hoofddorp is een professionele geluidsstudio waar deelnemers professioneel hun eigen cd kunnen opnemen tegen een aantrekkelijke prijs. De geluidsstudio van Pier K is geschikt voor zowel kleine als grote geluidsproducties.

Pier K biedt tevens een totaalpakket voor vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, productpresentaties en bedrijfsfeesten. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de Informatiebalie.

Inschrijven kan via de website www.pier-k.nl of telefonisch via (023) 566 95 65. Het inschrijfformulier ligt tevens bij de Informatiebalie van Pier K aan het Raadhuisplein 9 in Hoofddorp of bij Pier K aan het Harmonieplein 2 in Nieuw-Vennep.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie