Veel films tijdens de kerstvakantie in CineMeerse

20 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Tijdens de kerstvakantie zal CineMeerse vele 'grote' films vertonen. Hieronder een greep uit het aanbod:

Het Bombardement

Het Bombardement is een romantisch oorlogsdrama over de jonge Vincent (Jan Smit) en de uit Duitsland gevluchte Eva (Roos van Erkel). Hij is in Rotterdam om geld te verdienen voor de oversteek naar Amerika, zij is er om te trouwen met de Nederlandse zakenman Dirk (Pieter van der Sman). Terwijl de oorlog in Nederland uitbreekt, ontvlamt tussen Vincent en Eva een even heftige als onmogelijke liefde. Dan breekt 14 mei 1940 aan, de dag dat het centrum van Rotterdam gebombardeerd wordt en de jonge geliefden elkaar uit het oog verliezen.

Life Of Pi 3D

Life Of Pi, van Oscar® winnaar Ang Lee, is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Yann Martel en vertelt het verhaal van de onwaarschijnlijke overlevingstocht van de jonge PI (Suraj Sharma) op zee. Life Of PiI is een betoverende, epische 3D ervaring, die het publiek zal inspireren, raken en meevoeren naar een plaats van ontdekkingen, die men nooit zal vergeten.

Alles Is Familie

In Alles is familie is iedereen binnen de familie de Roover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Winnie een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend wil gelukkig zijn. En zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil. Opnieuw een romantische komedie, met andere personages en dezelfde humor. Je kunt niet kiezen wie je ouders zijn. Je kunt wél kiezen hoe je ouder wordt.

Skyfall - James Bond

In Skyfall wordt Bonds loyaliteit aan M getest als haar verleden haar komt achtervolgen. Als MI6 onder vuur ligt, moet 007 de dreiging opsporen en vernietigen, hoe persoonlijk het ook wordt. Daniel Craig is Ian Fleming's James Bond 007 in Skyfall, het 23ste avontuur in de langstlopende franchise aller tijden.

The Hobbit: An Unexpected Journey 3D en HFR 3D

The Hobbit: An Unexpected Journey is de nieuwste film van Academy Award®-winnaar Peter Jackson. Het is de eerste van drie films gebaseerd op het meesterwerk The Hobbit, van J.R.R. Tolkien. The Hobbit trilogie zal zich afspelen in Midden-aarde, zo'n zestig jaar voor The Lord of the Rings, de fenomenale trilogie die wereldwijd een enorm succes was en Jackson en zijn team een Oscar® opleverde voor The Lord of the Rings: The Return of the King.

(ivm de lengte van de film 1 euro toeslag)

Wreck It Ralph 3D

Walt Disney Animation Studios en de met een Emmy-bekroonde regisseur Rich Moore presenteren Wreck-it Ralph, een hilarisch arcade-game avontuur.

Ralph is het zat om overschaduwd te worden door Fix-it Felix Jr., de held van de arcade-game waar ze beiden in zitten. Na jarenlang altijd maar weer hetzelfde te doen en te zien hoe Felix alle eer krijgt, besluit Ralph dat hij er helemaal genoeg van heeft de slechterik te zijn. Hij neemt het heft in zijn eigen reusachtige handen en gaat op een groot game-avontuur dwars door alle gamewerelden heen om te laten zien wat je echt nodig hebt om de held te kunnen zijn.

De Groeten Van Mike

De Groeten van Mike! is dé ontroerende en grappige kerstfamiliefilm van het jaar, van de makers van Kruimeltje en Pietje Bell.

Mike ligt al maanden in het ziekenhuis en wil dolgraag naar huis. Maar als hij eindelijk beter is, komt zijn moeder hem niet ophalen. Een verpleegkundige schakelt daarop uit bezorgdheid Jeugdzorg in zodat Mike wordt ondergebracht in een pleeggezin. Belachelijk, vindt Mike.

De Vijf Legendes 3D NL

De Vijf Legendes (Rise of the Guardians) vertelt het verhaal van een groep helden, ieder met een bijzonder talent. Wanneer de boosaardige geest Pitch de aarde bedreigt moeten de Vijf Legendes voor het eerst met elkaar samenwerken om deze schurk te verslaan. Samen moeten ze de fantasie en dromen van kinderen over de hele wereld beschermen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie