Murth Mossel speelt opnieuw hilarische voorstelling

20 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Aangeboden ter bezichtiging: vrijstaande comedian met 3e voorstelling! Het betreft hier een goed onderhouden entertainer met karakter. Voorstelling heeft levendige, sfeervolle verhalen en is royaal voorzien van lachmomenten! U heeft vrij uitzicht op het podium. Voldoende lichtinval gedurende de avond met 'Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld'. Een uniek stukje pracht en praal in het hedendaagse theaterlandschap, wat u gewoon met eigen ogen gezien MOET hebben! Bel/mail snel voor 'n bezichtiging. Murth Mossel is op vrijdag 11 januari om 20.30 uur te zien met de reprise van 'Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld' in de kleine zaal van De Meerse.

Murth Mossel is een duizendpoot. Hij wierf bekendheid met het programma 'Paradisolife', waarvan hij de presentator was. Daarnaast staat hij bekend als een van de beste Nederlandse rappers en maakte deel uit van de rapgroep Flinke Namen. Ook spreekt hij stemmetjes in voor diverse Nederlandse versies van films. Dit seizoen deed hij mee aan het televisieprogramma 'Fort Boyard'. Nu toert hij al enkele jaren door het land met zijn eigen cabaretprogramma's. In 2008 was Murth Mossel bij De Meerse te zien met het programma 'Status Aparte', in 2010 speelde hij de voorstelling '1e pers. enkelv.' en zijn laatste programma 'Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld' was te zien in februari 2012. Murth Mossel maakt tevens onderdeel uit van het comedygezelschap Caribbean Combo, samen met Roué Verveer, Jandino Asporaat en Howard Komproe.

De pers over Murth Mossel: ,,Mossel is een intelligente en rationele comedian met een eigen manier van denken en een weloverwogen mening. De boodschap die Mossel wil uitdragen komt aan, niet ten laatste vanwege Mossels warme persoonlijkheid en charisma. Zijn voorkomen en duidelijke stem laten je geboeid luisteren naar wat de cabaretier te zeggen heeft.'' (Cabaretmagazine).

De Meerse kleine zaal

Vrijdag 11 januari - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie