Messcherpe en hilarische voorstelling van De Gebroeders Fretz

21 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - In 'Revolte' besluiten De Gebroeders Fretz hun idealen in Den Haag te gaan verwezenlijken. Op zaterdag 12 januari om 20.30 uur staan zij in Het Oude Raadhuis

Banken vallen neer, ons geld is gewichtloos, de wereld staat in de fik en het grijze midden regeert. Er is geen tijd meer voor gedonder. Het is tijd voor een revolte. Maar moet je om een opstand te beginnen niet eerst doordringen tot het centrum van de macht?

Hun missie is om van Johan de eerste bruine minister-president van Nederland te maken, met Marcel als oer-Hollandse spindoctor en running mate aan het roer. Een historische strijd breekt aan, maar als Obama het in Amerika kan, dan kunnen de Gebroeders het hier ook. In tijden van crisis nodigt het duo u uit voor hun opzwepende vertelling over de weg van droom tot daad. 'Revolte' is een messcherpe, hilarische en eigenzinnige mix van Pop, Hoop en Stand-up waar Nederland in bange dagen naar smacht.

Het cabaretduo wordt in deze voorstelling muzikaal bijgestaan door de gerenommeerde gitarist Edoardo Righini. 'Revolte' is het tweede avondvullende programma van De Gebroeders Fretz. Met hun eerste programma 'Onderweg' waren zij vorig seizoen te zien in Het Oude Raadhuis. Tijdens de 'Herfstsonate', de traditionele opening van het seizoen in De Meerse, gaf het duo al een voorproefje van het nieuwe programma. Eerder dit jaar verscheen het eerste boek van Johan, getiteld 'Fretz 2025', over zijn toekomstige presidentschap.

Het Oude Raadhuis

Zaterdag 12 januari - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie