3JS met vierde theatertour 'Bronnen' eindelijk te zien in De Meerse

21 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Zes jaar en drie succesvolle landelijke theatertours verder, kijken Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte nog altijd graag terug naar de tijd voordat ze als 3JS het land in trokken. De 3JS zijn te zien op dinsdag 15 januari om 20.15 uur in de grote zaal van De Meerse.

Ruim tien jaar lang hebben de heren eerst doorgebracht met het spelen van de muziek van hun eigen helden. Vergezeld door hun akoestische gitaren, spelend in de kroegen op de dijk. Bands en singer/songwriters uit de goeie ouwe tijd… De tijd dat er op de radio nog ruimte was voor echt goede liedjes. Naast hun eigen repertoire zullen in deze show een aantal juweeltjes uit 80 jaar muziekgeschiedenis voorbij komen, die als inspiratiebron hebben gediend voor hun eigen muziek.

Het trio luidde 2012 in, met het verschijnen van alweer hun vierde album. Net als 'Watermensen', 'Kamers Van M'n Hart' en 'Dromers En Dwazen' bevat '4 Elementen' liedjes over de liefde, het leven en al het andere dat ons (water)mensen beweegt: het water, het vuur, de lucht en de aarde. Kortom, de vier elementen. Eind januari 2013 komen de 3JS met een prachtig verzamelalbum: 'Tot Zo verder… Het Beste van 3JS'. Het album wordt een terugblik op de afgelopen zes jaar maar kijkt ook vooruit naar wat 2013 de 3JS gaat brengen. Het album zal daarom niet alleen de beste 3JS songs gaan bevatten, maar ook drie compleet nieuwe singles.

Nu gaan ze met hun vierde tour de theaters in. Naast hun eigen repertoire, spelen ze ook muziek die als inspiratiebron heeft gediend voor hun eigen muziek.

De Meerse grote zaal

Dinsdag 15 januari - 20.15 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie