Klaas van der Eerden is terug met hilarische voorstelling 'Breedbeeld'

21 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Cabaretier Klaas van der Eerden legt met 'Breedbeeld' een razendsnelle combinatie op het podium van alles wat hij kan. Want zijn talenten zijn breed. Hij improviseert, zingt, danst, typeert en deelt observaties over allerlei menselijke eigenaardigheden. Dit doorspekt met de nodige zelfspot geeft een 'Breedbeeld' van Klaas! Het is een cabaretshow met een zeer hoog entertainment gehalte maar waar ook af en toe ruimte is voor subtiele verdieping die zorgt voor een prettige verwarring. Klaas van der Eerden is met de reprise van 'Breedbeeld' te zien op vrijdag 18 januari om 20.15 uur in de grote zaal van De Meerse.

Klaas van der Eerden wordt oud. Tenminste, dat vindt hij zelf. Zijn leven is er een stuk gezapiger op geworden sinds hij thuis een vrouw en twee dochters heeft rondlopen. De party's met pilletjes zijn verruild voor speciale feestjes voor jonge ouders en een bezoekje aan de speeltuin is nu hét uitje. In zijn voorstelling 'Breedbeeld' heeft de cabaretier het vooral over de wereld om hem heen. Hij haalt herinneringen op aan zijn jeugd. Hoe hij het nogal moeilijk had als dwarsfluit spelende jongen die op paardrijden zat en een bijbaantje in het bejaardentehuis had. Maar hij kaart ook de allergieënepidemie die Nederland teistert aan en hij vraagt zich af waar al die kleurrijke kussentjes in zijn huis toch toe dienen? De regie is in handen van Wimie Wilhelm.

Klaas van der Eerden was eerder te zien in De Meerse met zijn programma's 'Schaap' (2005), 'Wortels' (2008) en 'Schwalbe' (2010). Vorig seizoen was hij ook al met 'Breedbeeld' te zien in De Meerse. Volgens de Volkskrant zullen "Van der Eerden-fans niet worden teleurgesteld door deze snelle en afwisselende show!" Kortom er valt veel te genieten.

De Meerse grote zaal

Vrijdag 18 januari - 20.15 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie