Vertraging werkzaamheden Aansluitingen A4

21 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De nieuwe aansluitingen van de N201 op de A4 worden later dan gepland opgeleverd. Deze vertraging is te wijten aan technische aanpassingen in een deel van het werk. Hierdoor heeft er opnieuw afstemming plaatsgevonden met de aannemer MNO Vervat over de uitvoering van de werkzaamheden. De Aansluitingen A4 maken deel uit van het Masterplan N201+.

De belangrijkste wijzigingen betreffen aanpassingen in het ontwerp en de technische uitvoering ervan en er is vertraging opgetreden bij het verleggen van kabels en leidingen en een grote gastransportleiding van de gasunie.

Inmiddels is overeenstemming bereikt met de aannemer. Het werk wordt na het kerstreces hervat.

Medio 2013 kan de bus over het nieuwe viaduct rijden. De fietsbrug wordt in het voorjaar opengesteld voor fietsers en voetgangers. Dit is wel later dan gepland, oorspronkelijk was het de bedoeling dat de brug eind 2012 al open zou kunnen.

Een datum voor een openstelling van de nieuwe Aansluitingen A4 is nog niet bekend. Het wordt zeker geen voorjaar 2013.

Vanaf eind 2013 is het werk voor het Masterplan N201+ afgerond ( met uitzondering van de Omlegging Schiphol-Rijk en de op- en afritten bij de Zijdelweg). Sommige delen van de nieuwe N201 kunnen al eerder open.

Zie tevens www.n201.info, waar onder Aansluitingen A4/werkinuitvoering de meest recente gegevens staan.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie