Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp verwelkomt 10.000e bezoek

21 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Inspiratiehuis 20|20, met showrooms van topmerken op gebied van huishoudapparatuur Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff en het kranenmerk Solitaire, heeft een jaar na de opening het 10.000e bezoek verwelkomd. CEO Christofer von Nagel en Marketing Director Ronald Wassenaar overhandigden de familie Ravenstein bloemen en een cheque voor een uitgebreide kookworkshop naar keuze in de kookstudio van inspiratiehuis 20|20.

Mevrouw Ravenstein noemde het een grote verrassing. "We zouden eigenlijk morgen komen. Maar omdat mijn man vandaag onverwacht vrij was van zijn werk, zijn we een dag eerder gegaan. Erg leuk om zo ontvangen te worden!'' De gelukkige familie kwam zich oriënteren op nieuwe keukenapparatuur van het merk Siemens.

In inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp kan de consument zich in een speelse en ongedwongen sfeer oriënteren op keukenapparatuur die bij hem past. Het biedt onderdak aan maar liefst vijf verschillende merken op het gebied van huishoudapparatuur: Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff en het kranenmerk Solitaire.

Iedere showroom biedt een eigen belevingswereld die de zintuigen prikkelt. Innovaties op het gebied van design, gebruiksgemak of energieverbruik worden op een interactieve manier aan de consument gepresenteerd. Een team van merkadviseurs geeft persoonlijk advies. Kookdemonstraties en workshops dragen bij aan een ware ontdekkingsreis door de wereld van huishoudapparatuur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie