Jeugdland Hoofddorp knalt het jaar uit

22 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De bezoekers van Jeugdland Hoofddorp gaan het jaar 2012 letterlijk 'uitknallen'. Er wordt met karbiet geschoten en er worden oliebollen gebakken. En wie dat wil, mag bij Jeugdland vuurwerk afsteken. Ouders mogen er bij zijn. Er is vrij entree en de oliebollen liggen klaar.

Verder zijn er in de vakantie ook heel wat leuke en spannende activiteiten. Vrijdag 4 januari gaan de jeugdige bezoekers kaasbroodjes eten. Zaterdag 5 januari is er een nieuwjaarsbingo met mooie prijzen. Maar op vrijdag 28 december is er eerst nog appelflappen maken.

Zaterdag 29 december kunnen de bezoekers vuurpijlen maken.

Jeugdland Hoofddorp heeft op maandag 31 december karbiet schieten en oliebollen bakken, dinsdag 1 januari is Jeugdland gesloten.

Woensdag 2 januari is er pijl en boogschieten, donderdag 3 januari het spel: De generaal zegt, vrijdag 4 januari kaasbroodjes maken en zaterdag 5 januari de nieuwjaarsbingo.

Jeugdland is in de kerstvakantie open vanaf 10 uur voor kinderen van 6 t/m14 jaar. Jeugdland is te vinden aan de Redenburgersingel 100 in Hoofddorp, vlak bij de recreatieplas Toolenburg. Zie tevens www.jeugdland.net.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie