PreMeo en huisartsen schenken griepvaccin aan Leger des Heils

27 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - PreMeo Thuisvaccinatie schenkt, in samenwerking met de lokale huisartsen, hun teveel ingekocht griepvaccin aan het Leger des Heils in Amsterdam en Haarlem. Huisartsen die hun overtollige voorraad hiervoor ter beschikking willen stellen, kunnen dat nog doen t/m 10 januari. De overdracht van de buisjes met vaccin staat gepland voor de week van 14 januari.

PreMeo Thuisvaccinatie is een medisch bedrijf dat gespecialiseerd is in vaccinaties en keuringen aan huis en bij bedrijven. Een onderdeel van de werkzaamheden bestaat uit het geven van griepvaccinaties bij bedrijven op locatie. Dit jaar is er echter, zo laat Brenda van Putten weten, teveel ingekocht en staat er nog een voorraad griepvaccin in de koeling. "Nu hebben we inmiddels al een aantal huisartsen benaderd met de vraag of ook zij hun voorraad ter beschikking willen stellen. Daar hebben we al een aantal positieve reacties op gehad van huisartsen in Hoofddorp."

Voor de overdracht aan het Leger des Heils zijn inmiddels afspraken gemaakt met Amsterdam en Haarlem en dan gaat het om de dag- en nachtopvang. Een definitieve datum voor de overdracht is nog niet afgesproken, maar Brenda van Putten gaat uit van de week van maandag 14 januari.

Huisartsen die nog materiaal willen inleveren (kan nog t/m 10 januari 17 uur) kunnen contact opnemen met het hoofdkantoor van PreMeo Thuisvaccinatie, Zandsteen 31 in Hoofddorp, (023) 562 57 44.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie