Duko de Draak reikt zwemdiploma's uit

28 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Duko de Draak heeft, onder groot applaus, weer 30 diploma's uit kunnen reiken aan kinderen van Zwemschool Haarlemmermeer. De kinderen deden met succes mee aan het afzwemmen voor hun A, B of C diploma. Dudo de Draak is de mascotte van Het Speelkasteel. aan de Hoofdweg in Hoofddorp.

Het afzwemmen vond plaats in het officieel wedstrijdbad De Sporthoeve in Badhoevedorp, waar de kinderen van te voren hebben geoefend laat Robine van der Zwaard, coördinatrice van ZSHM weten. "Als verrassing was Duko de Draak aanwezig om de diploma's uit te reiken aan de kinderen, inclusief een voucher voor een jaar lang gratis toegang tot het kinderspeelparadijs Het Speelkasteel."

Zwemschool Haarlemmermeer bestaat ruim twee jaar en heeft inmiddels meer dan 250 kinderen die zwemles krijgen van professionele zweminstructrices. ZSHM heeft de beschikking over een eigen zwembad met beweegbare bodem zodat kinderen geleidelijk met diep water gewend worden gemaakt. Naast de online Zwemscore Module biedt ZSHM bovendien de mogelijkheid om bij iedere zwemles aanwezig te zijn achter een speciale spiegelwand, om zo optimaal de vorderingen van uw kind te volgen. Daarnaast hanteert de zwemschool diplomagarantie en krijgen de kinderen gedurende hun cursus diverse certificaten.

Nieuw is de mogelijkheid een spoedcursus te volgen. Kinderen van 5 jaar die een gratis zwemtest met goed gevolg hebben afgelegd komen hiervoor in aanmerking. Voor meer informatie: info@zwemschoolhaarlemmermeer.nl.

A diploma:

Stijn van Bakel

Yorick van de Beek

Meike Boerhave

Byron Brantenaar

Jaden Emanuels

Nikita van Excel

Manu Huijsman

Tristan van Kalleveen

Judith van Lint

Marlieke Mols

Alysha Nurmohammed

Tessa Rooijers

Demy Roubos

Loïs van Spall

Jasmijn Stolwijk

Esra Turk

Sarb Visser

Annabel Zwaneveld

B diploma

Tyler Arendsen

Britt Brinkman

Naomi van Hees

Bor Maier

Fleur Neijssel

Zayed Nurmohammed

Daanya Nurmohammed

Joey Sminia

Ruben van Triest

Kes de Vries

C diploma:

Shayney Huisden

Rody van der Zwaard

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie