Honderdste lid voor basketbal Christofoor

31 december 2012 om 00:00 Sport

ZWANENBURG - Onlangs heeft de piepjonge basketbalafdeling van sportvereniging Christofoor het 100-ste lid kunnen verwelkomen. Het is de 9-jarige Valerie Stolk uit Zwanenburg.

Dat basketbal in Zwanenburg springlevend is bewijst wel de onstuimige groei van deze jongste loot aan de stam van omni-vereniging Christofoor. In oktober 2011 zag de basketbalafdeling het levenslicht en onlangs al kon het honderdste lid genoteerd worden. Enthousiast gemaakt door haar vriendinnen Lisa en Gina besloot de leerlinge van de Meerbrugschool zich aan te melden. En dat bleek direct een driepunter: als honderdste lid kreeg Valerie uit handen van trainster Dana Pantovic een prachtige basketbal cadeau.

"Dat we nu al 100 leden hebben, dat had niemand durven dromen. Maar stiekem wel gehoopt. Het is een prestatie van formaat", bekent oprichter Frank Gerritse. "Door de grote belangstelling gaan we het aantal trainingsuren in de Kinheimschool uitbreiden waardoor alle leeftijdsgroepen per week twee maal een uur kunnen trainen."

Voor meer informatie: 06-5317 1094.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie