Hello Weekend! bij danscentrum Fokker

31 januari 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Elke eerste en derde vrijdag van de maand organiseert Event Center Fokker een dansfeest onder de naam 'Hello Weekend!' Een feest waar je ouderwets kunt uitgaan en dansen op gevarieerde muziek uit de jaren 70 / 80 / 90 en 00.

Dansen op de heetste hits van de afgelopen 40 jaar in een gezellige en sfeervolle omgeving. De avond start om 22 uur en gaat door tot in de vroege uurtjes. De kaartjes, alleen verkrijgbaar aan de deur, kosten 7,50 euro. De toegang is van vanaf 25 jaar, maar met het openbaar vervoer is het prima bereikbaar.

De muziek op deze dansavonden wordt verzorgd door Richard Rodermond. Hij draait bekende hits uit de jaren 70, 80, 90 & 00 en platen die iedereen kent maar niet vaak meer hoort. En de muziek wordt op een prettig niveau gedraaid, wat wil zeggen dat het niet té hard staat. Aan de andere kant van de zaal valt er nog een gesprek te voeren. De zaal is voorzien van spectaculaire licht en disco effecten die de 'Hello Weekend!' avonden een geweldige sfeer geven.

De Hello Weekend avonden worden om de twee weken georganiseerd door Richard Rodermond en het team van Event Center Fokker. Men vindt het danscenter aan de IJweg 1094 in Hoofddorp, (023) 561 78 58.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie