Nieuwe films in CineMeerse

28 januari 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - CineMeerse presenteert deze week weer een aantal nieuwe films in haar zalen. Ook kunnen bezoekers gebruik maken van een Valentijnsarrangement.

Flight

Flight is genomineerd voor de Oscar voor: Beste Mannelijke Hoofdrol en Beste Scenario. Een piloot (Denzel Washington) wordt onthaald als een ware held na spectaculaire noodlanding, maar wat is er echt is gebeurd aan boord van het vliegtuig?

In de actie-thriller Flight speelt Academy Award winnaar Denzel Washington Whip Whitaker, een piloot die een spectaculaire noodlanding moet maken. Door het vliegtuig veilig te landen redt hij de levens van vrijwel alle passagiers. Whip wordt onthaald als een ware held, maar na verloop van tijd ontstaan er steeds meer vragen over wat er echt is gebeurd aan boord van het vliegtuig.

Verliefd Op Ibiza

Elf mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet of niet langer haalbaar is en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt.

Lincoln

Lincoln is genomineerd voor de Oscar voor: Beste Regisseur, Beste Mannelijke Hoofdrol, Beste Mannelijke Bijrol, Beste Vrouwelijke Bijrol, Beste Cinematografie, Beste Kostuums, Beste Montage, Beste Originele Muziek, Beste Scenario, Beste Art-Direction en Beste Geluidsmix. Lincoln is een onthullend en spannend drama dat zich afspeelt tijdens de onstuimige laatste maanden van één van Amerika's meest iconische presidenten.

In een door oorlog verdeeld land, waarin grote veranderingen noodzakelijk zijn, streeft Abraham Lincoln naar een vrij en herenigd land zonder slavernij. Met zijn onuitputtelijke moed en vastberadenheid om te slagen, zullen de keuzes die hij maakt in deze kritieke fase, essentiële veranderingen teweegbrengen voor de komende generaties. De film is geregisseerd door Steven Spielberg en de rol van Abraham Lincoln wordt vertolkt door tweevoudig Oscar® winnaar Daniel Day-Lewis. Daarnaast maken Sally Field, David Strathairn, Joseph Gordon-Levitt, James Spader, Hal Holbrook en Tommy Lee Jones deel uit van de award-winnende cast. De productie van Lincoln is in handen van Steven Spielberg en Kathleen Kennedy. Het script is geschreven door Tony Kushner en is gebaseerd op een deel van het boek ,,Team of Rivals: The Political Genius of Abraham Lincoln'' door Doris Kearns Goodwin.

Valentijnsarrangement

Op donderdag 14 februari organiseren CineMeerse en Buoni Amici 'Romantisch dineren en filmkijken', een perfect avondje voor jou en je geliefde. Als film is er gekozen voor 'I Give It A Year'. Er is keus uit verschillende arrangementen. Voor 18 of 21 uur met een 3-gangen of een 4-gangen Valentijnsmenu met aansluitend de romantische film. Reserveren kan alleen telefonisch via (023) 303 10 30.

I Give It A Year

In de hilarische komedie van de makers van de Bridget Jones reeks volgen we Josh (Rafe Spall) en Nat (Rose Byrne) tijdens hun eerste jaar huwelijk.

Waar de doorsnee romantische komedie eindigt met een happy end en een bruiloft gaat I Give it a Year verder. In de hilarische komedie van de makers van de Bridget Jones reeks volgen we Josh (Rafe Spall) en Nat (Rose Byrne) tijdens hun eerste jaar huwelijk. Ondanks hun verschillen zijn de 'newlyweds' dolgelukkig met elkaar, maar wanneer Josh's ex-vriendin Chloe (Anna Faris) terug in beeld komt en Nat de ontzettend knappe opdrachtgever Guy (Simon Baker) tegen het lijft loopt, begint er bij het pasgetrouwde koppel wat te kriebelen… Het huwelijk van Nat en Josh is een droom die uitkomt, maar toch hebben de bruiloftsgasten en zélfs de priester er niet veel vertrouwen in dat het koppel voor altijd samen zal blijven. Wanneer Nat en Josh beiden gevoelens beginnen te krijgen voor iemand anders, weet het pasgetrouwde stelletje eigenlijk al genoeg. Toch willen ze beiden niet de eerste zijn die de bijl erbij neergooit. Met hun éénjarig jubileum op komst loopt de spanning hoog op, zullen ze het halen?

www.cinemeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie