Verlies voor 'MeerSquashDirect in ongekend spannende strijd

31 januari 2013 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Het duel in de Nederlandse squasheredivisie tussen KEAN Flevoparq Dronten en 'MeerSquashDirect is gewonnen door thuisploeg KEAN Flevoparq Dronten. De Flevolanders versloegen voor eigen publiek de Hoofddorppers na een ongekend spannende strijd met 12-6. Jeugdig talent Marc ter Sluis won de 'Battle of the Sexes' van Natalie Grinham (3-2), Glenn Keenan versloeg vervolgens Frank Hartkoren in vijf games (3-2) en ook routinier Lucas Buit boekte een zwaarbevochten zege (3-2) op de Belgische kopman van de Hoofddorpers Jan van de Herrewegen (3-2).

Na tien speeldagen heeft Van Cleef Productions Victoria Rotterdam 83 punten uit negen duels bij elkaar geslagen. Esrein '25 heeft vier punten minder, maar heeft nog wel een inhaalduel te goed. NLcom ICT Solutions (68 uit 9) doet niet meer mee voor de landstitel, in tegenstelling tot de nummer vier Rabobank / HSRC De Diepput (66 uit 8) dat deze week vrij was in verband met het oneven aantal teams in de hoogste divisie van de squashcompetitie in ons land. Onderaan de ranglijst droeg KEAN Flevoparq Dronten de rode lantaarn over aan AA Drink / All Inn Squash. De ploeg van teammanager Thony Schwab heeft door de zege op 'MeerSquashDirect 45 punten uit acht duels. De Utrechters hebben er slechts 36 uit 9. 'MeerSquashDirect staat vijfde met 54 punten uit negen duels.

Op 13 februari staat de volgende speelronde gepland in de SBN-Eredivisie. De volledige stand en de complete speelschema's zijn te vinden op Toernooi.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie