Er kan gestemd worden op SportToppers 2012

31 januari 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Eerder deze week heeft sportwethouder Michel Bezuijen de genomineerden voor SportToppers 2012 bekend gemaakt. Vanaf vandaag kan er gestemd worden en is het aan het publiek om met hun stemgedrag uit te maken hoe de prijzen verdeeld worden. De nominatiecommissie heeft namelijk de genomineerden geselecteerd, het publiek bepaalt de winnaars.

Daartoe heeft, anders dan voorgaande jaren, het publiek de beschikking over maximaal zes stemmen. Er zijn namelijk zes categorieën en het publiek mag per categorie één stem uitbrengen. Slechts één stem uitbrengen op één categorie - dat mag uiteraard ook. Maar dan gaan er wel meerdere stemmen 'verloren'.

Stemmen op je favoriet(en) dus vanaf vandaag tot en met 15 februari. Het stemmen kan via www.HoofddorpseCourant.nl of via www.hcsporttoppers.nl of www.haarlemmermeer.nl/sporttoppers.

Wethouder Michel Bezuijen maakte nog eens duidelijk dat het de genomineerden geheel vrij staat om het publiek te beïnvloeden, bijvoorbeeld via social media. Gebruik daarbij op twitter #sporttoppers.

Op maandag 25 februari worden de winnaars van SportToppers 2012 bekendgemaakt tijdens een feestelijke avond in Schouwburg De Meerse. U kunt daar bij zijn, want onder de stemmers worden 10 keer 2 kaartjes verloot. Voorwaarde is wel dat stemmers hun mailadres op het stemformulier zetten.

Klik www.hcsporttoppers.nlhier om te stemmen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie