Boekenweek in de bibliotheek

4 maart 2013 om 00:00 Cultuur

HAARLEMMERMEER - Het thema van de Boekenweek (16 t/m 24 maart) draait dit jaar met 'Gouden Tijden, Zwarte Bladzijden' om de zon- en schaduwzijde van ons verleden. Diverse schrijvers komen naar de bibliotheek en voor (nieuwe) leden is er een cadeau.

Op donderdag 14 maart komt schrijfster Naima El Bezaz naar de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale. Ze vertelt over haar bestseller 'Vinexvrouwen', een geestige roman waarin een typisch Hollandse Vinexwijk wordt bekeken vanuit het verfrissende perspectief van een Marokkaanse Nederlandse. Op maandag 18 maart presenteert dichter Olaf Douwes Dekker zijn poëziebundel 'In het oog van de cycloon'. En ook dit jaar kunt u weer genieten van een Literair Diner. Op donderdag 21 maart dineren we met schrijver en historicus Herman Pleij.

Leden van de bibliotheek krijgen tijdens de Boekenweek een bundel met verhalen van bekende Nederlanders cadeau. Nieuwe leden krijgen een boekenbon ter waarde van 5 euro en een voucher voor het Boekenweekgeschenk. Voor beide acties geldt; zolang de voorraad strekt.

Kijk op www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie