Dé specialist op het gebied van kindertheater is terug in De Meerse

8 maart 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Cees Brandt brengt met 'Keetje Clown' een vrolijke onemancircusvoorstelling. Daarvoor heb je veel fantasie nodig, en die heeft hij, met groot gevaar op besmetting bij kinderen. Cees Brand is met 'Keetje Clown' op zaterdag 30 maart te zien in de kleine zaal van De Meerse, aanvang: 14 uur. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Een grote hutkoffer vol met buitenlandse stickers staat op het toneel en lijkt te leven: hij maakt geluid en soms gaat er een luikje open en dicht. Een man wordt nieuwsgierig en probeert 'm te openen. Ineens rolt er een poster uit met de beeltenis van een oude clown: Keetje Clown. De koffer blijkt vol te zitten met schmink, kostuums en trucs. Langzaam verandert de man in de clown en begint een ontdekkingstocht naar weemoed en humor.

Cees Brandt, dé specialist op het gebied van theater voor peuters en kleuters, heeft al meer dan 25 theatervoorstellingen voor volwassenen, kinderen en kleuters uitgebracht. Brandt maakt prachtige beelden in het theater en speelt liefdevol met de fantasie van een kind, voor wie de gewone wereld nog niet bestaat.

Al eerder is Cees Brandt te zien geweest in De Meerse met onder andere de voorstellingen 'Klokken', 'Vakantie' en 'Kapsalon Het Knippertje'. De pers schreef hierover: ,,De dialogen zijn grappig, vinden zowel de kleuters als de volwassenen; de muziek is vrolijk en doeltreffend.'' en ,,Hij doet een ouderwets beroep op de fantasie van kinderen. Een aanrader!''.

De Meerse kleine zaal

Zaterdag 30 maart - 14 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie