Gewone mensen met ongewone verlangens: 'Nest, tafel en bed'

8 maart 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - 'Nest' van Ilse Warringa en Niek Barendsen was dé hitvoorstelling op de Parade 2010. Een goede reden voor het duo om het stuk uit te breiden tot het cabareteske drieluik 'Nest, tafel en bed'. Zaterdag 23 maart om 20.30 uur te zien in Het Oude Raadhuis.

Het is een serie tragikomische sketches geworden, waarin in hoog tempo inkijkjes in vele levens wordt gegeven. Over alledaagse mensen die de kattenbak verschonen, een quiche bakken, de boot missen en weer opstaan. Over beroemde paren: aan tafel met Adam en Eva tot en met Adolf en Eva en alles, maar dan ook alles in en om het bed: Een echtelijk bed. Een waterbed. Een ziekbed. Een verkeerd bed. Een hemelbed. Levens van gewone mensen met grote verlangens: een gevarieerd cabaretprogramma met toneeltrekjes.

Niek Barendsen schreef verschillende toneelstukken en musicals, waaronder 'Jan, Jans en de kinderen', 'Volendam de Musical' en 'Otje' en voor de televisieprogramma's 'Koppensnellers', 'Gooische Vrouwen' en 'Het Klokhuis'. Ilse Warringa is bekend van onder andere 'Toren C',' Het Klokhuis' en zij heeft met TGBloodyMary met verschillende voorstellingen in Hoofddorp gestaan.

Het Oude Raadhuis

Zaterdag 23 maart - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie