Charmant kinderverhaal in Het Oude Raadhuis

8 maart 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Caroline Erkelens en Anne Koene spelen en zingen in de rol van twee schoonmaaksters Aisha en Bep, het verhaal van Stippie en Jan. 'Stippie en Jan' is op zondag 24 maart te zien in Het Oude Raadhuis, aanvang: 14 uur. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Jan werkt als schoonmaker op het station. Zingend droomt hij over zijn verlangen ooit nog eens te reizen. Maar alleen is maar alleen. Gelukkig vindt Jan de hond Stippie. Ze worden vrienden en samen trekken ze de wereld door, al zingend en blaffend. Op een dag ontmoeten ze mensen die dat gezang en geblaf prachtig vinden. Jan en Stippie worden wereldberoemd. Een ontroerend verhaal over twee buitenstaanders, die vriendschap sluiten, waarin een breed scala aan verschillende muzikale werelden wordt neergezet.

Het verhaal van Stippie en Jan is een charmant prentenboek voor jonge kinderen geschreven door Patsy Backx. Muziektheatergezelschap De Zingende Harp koos het als uitgangspunt voor een interactieve kleutervoorstelling met mooie muziek.

Het Oude Raadhuis

Zondag 24 maart - 14 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie